Travauktioner > Auctions > , , , > HEXIA DE TRICK 1/10 anpart [løbshest]

HEXIA DE TRICK 1/10 anpart [løbshest]

Auktions-ID:
#12517
Sted:
Tilføjet d.:
16th of juni 2022 at 9:58 AM
Overvågningsliste:
Beskrivelse

Denne auktion er en privatauktion og der tilkommer derfor ikke moms på hammerslaget, men kun på salæret. Købssalær udgør 3% + moms af hammerslaget. Eksempel: Hammerslag på 100.000 kr. Moms 0 kr. Salær 3.000 kr. Moms af salær 750 kr. I alt: 103.750 kr.

Forlænget spilletid: Bydes der inden for de sidste 5 minutter af auktionen, så tillægges der automatisk 5 nye minutter. Auktionen slutter, når uret rammer 0:00. Bemærk at der kan være forskellige sluttider på auktionerne.

———————————-

BEMÆRK AT MAN KØBER 1/10 AF HESTEN – IKKE HELE HESTEN – HVIS MAN VINDER DENNE AUKTION. KØBER INDGÅR HEREFTER I ANPARTSSTALDEN “STALD HEXIA” PÅ LIGE FOD MED DE ØVRIGE ANPARTSHAVERE.

NAVN: HEXIA DE TRICK (2019) – 3-årig hoppe (født 24.05.2019)

Afstamning: Orlando Vici – Sonett Sund (Viking Kronos)

Karriere: 5 starter: 0-1-0

Præmiesum: 5.950 kr.

Rekord: 1.18,2/2000m.

Om hesten: Hexia De Trick er en topafstammet hoppe, som i april måned blev indkøbt fra Stutteri Disney for 50.000 kr. Herefter blev Hexia De Trick udbudt som anpartsprojekt, men af en eller anden grund har projektets “fødselshjælper” Jesper Elbæk stadig majoriteten af anparterne, og det er bestemt ikke meningen. Derfor udbydes nu 3 x 10% af hesten på auktion.

Hexia De Trick har gjort fem starter i karrieren. De tre første i regi Gordon Dahl og de to seneste i regi Morten Juul, hvor hesten fortsat er i træning. Vi gennemgår lige starterne én for én – og henviser til hestens resultatside i Travinfo, hvor man kan se videoer med de pågældende løb: Sportsinfo (travinfo.dk)

19/3 Aalborg: Galop på vej mod spids. Hexia De Trick kan virkelig flytte sig det første stykke vej, og galoppen skyldtes ifølge træner og kusk Gordon Dahl, at Hexia var balanceret for let.

3/4 Skive: Ryg på den førende Hi Was The Night undervejs, tabte lidt fart de sidste 100m, og var kort slået til fjerdeplads. Efter to omstarter var Hexia blevet “lidt for varm” var forklaringen.

11/4 Skive: Ryg på førende Hotspot undervejs. Smed geværet rundt sidste sving, men en blodprøve viste alt for mange hvide blodlegemener, hvilket er et typisk tegn på infektion. Dette blev hun behandlet for, hvorefter ny træner Morten Juul fik ro til en træningsperiode.

30/5 Aarhus: Spids og lignede vinderen. Kunne dog ikke køres for fuldt i en elendig bane (særligt i indersporet) og galopperede i mål som fjerde (bye bye 5.000 kr….).

13/6 Skive: Hexias bedste løb hidtil. Gik til spids fra spor fire i volten, og slap til en konkurrent på første langside. Sad perfekt til på hug til open stretch, men så galopperede den førende desværre (!), for dermed fik favoritten i tredje par indvendigt Glide By So Easy også plads til angreb, hvilket den aldrig havde fået ellers. Men fin andenplads med fuld fart ind over mål.

Hexia De Trick manageres nu mod prøverne til Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix 29. juli i Aarhus, og derefter Dansk Hoppe Kriterium i oktober. Hun ligner en Consolationshest i 2022, men til næste år i 4-årssæsonen kan det blive rigtig sjovt. Hexia De Trick har en rigtig god egenskab i form af sin starthurtighed, og så er det træner Morten Juuls opgave at bygge muskler og stamina (udholdenhed) op successivt.

Anpartsprojektet løber fra til 31.12.2023, hvorefter Hexia De Trick sælges på en internetauktion. Udgifter/indtægter afregnes løbende måned for måned.

HEXIA DE TRICK ER MELDT I ALT SOM 3-ÅRS OG 4-ÅRS.

KONTAKT: Hestens træner Morten Juul på (0045)23252757 eller formand for anpartsstalden Jesper Elbæk på (0045)28742079 / travjesper@gmail.com

Hexia De Trick til venstre.

Tilføjede bud
Ingen har budt på varen
Billedegalleri
Hvor står varen
Kommentarer

Kommentarer er lukket.