SPREZZATURA [løbshest]

Auktionen lukket ved prisen:28.100,00kr.
Auktions-ID:
#3383
Tilføjet d.:
8th of april 2021 at 4:00 PM
Overvågningsliste:
Beskrivelse

Denne auktion er en privatauktion og der tilkommer derfor ikke moms på hammerslaget, men kun på salæret. Købssalær udgør 3% + moms af hammerslaget. Eksempel: Hammerslag på 100.000 kr. Moms 0 kr. Salær 3.000 kr. Moms af salær 750 kr. I alt: 103.750 kr.

Forlænget spilletid: Bydes der inden for de sidste 5 minutter af auktionen, så tillægges der automatisk 5 nye minutter. Auktionen slutter, når uret rammer 0:00. Bemærk at der kan være forskellige sluttider på auktionerne.

——————————————————

SPREZZATURA

Vallak på 4 år efter Quarcio Du Chene – Hells Kitchen Sisu (Yankee Glide).

Sælges pga. for stort hestehold. Ejeren har mange andre heste at træne, har svært ved at finde nøglen til Sprezzatura, og mener at hesten kan have gavn af et miljøskifte. Ejeren melder om stærke træningsarbejder på Skovbo, men Sprezzatura omsætter det ikke i løbene.

Sprezzatura er startklar, og ejer/træner planlægger en start fredag 16. april på Charlottenlund Travbane, såfremt hesten ikke sælges på auktionen.

Sprezzatura startede karrieren fint med at vinde på 1.18,6a/2000m på Charlottenlund Travbane i sin kun anden start. Vandt ved den lejlighed småt overlegent med Steen Juul i sulkyen foran Kelvin Di Quattro (Thomas Fischer) og Freja Østervang (Ken Ecce).

Herefter er det resultatmæssigt ikke gået som planlagt, selv om Sprezzatura har været hårdt betroet i totalisatoren mange gange.

Ejer og træner Søren Kolberg kan kontaktes for yderligere oplysninger på mobil (0045)20404540.

Tilføjede bud
BrugernavnBudbeløbOprettet d.Vinder
madsen28.100,00kr.10-apr-2021 21:01:19Ja
AdmiralvonSchneider28.000,00kr.10-apr-2021 13:08:31 
Dream7423.000,00kr.09-apr-2021 20:34:56 
filur5@live.dk22.000,00kr.09-apr-2021 09:33:36 
madsen20.000,00kr.08-apr-2021 21:38:31 
Lunden4ever11.000,00kr.08-apr-2021 19:35:37 
Billedegalleri
Hvor står varen
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *